2020-09-01 12:40:12

uz početak školske godine

Dragi učenici, poštovani roditelji!

U nastavku donosim nekoliko informacija, no bit će ih još narednih dana pa vas molim da i dalje pratite našu web stranicu.

Nastava počinje u jutarnjem turnusu za niže razrede, a u popodnevnom za više. Prvi dan će niži na nastavi biti od 8 do 10, a viši od 12:20 do 14:45, čemu će biti prilagođena i kružna vožnja.

Primanje prvaša bit će u 10 i u matičnoj i područnoj školi.

Posebni razredni odjel nižih razreda bit će u školi od 8 do 10, a viši od 10 do 12, čemu će biti prilagođen poseban prijevoz.

Školska kuhinja s radom počinje u utorak pa molim da se obavezno vrate ankete koje će učenicima biti podijeljene prvi dan.

Svaki će učenik prvoga dana dobiti komplet udžbenika, dok se radne bilježnice očekuju tijekom prva dva tjedna nastave. Udžbenike je potrebno omotati i čuvati jer će njihovo vraćanje biti preduvjet za dobivanje novog kompleta udžbenika u sljedećoj školskoj godini.

Svaki će učenik dobiti 4 platnene maske koje je potrebno nositi u prijevozu, za vrijeme ulaska u školu i boravka u zajedničkim prostorima. Za vrijeme nastave nije ih potrebno nositi jer će u učionicama biti osigurana socijalna distanca i svaki će učenik sjediti u svojoj klupi. Do daljnjeg će ulazak u školu biti dopušten samo učenicima i djelatnicima, iznimno prvoga dana i roditeljima učenika 1. razreda, ali uz obavezno nošenje maske.

Do dobivanja novih uputa neće biti posjeta izvan škole, izvanučioničke nastave niti sudjelovanja u bilo kakvim projektima i aktivnostima koje bi zahtijevale izlazak iz škole. Nadamo se da ovakvo stanje neće predugo potrajati, no barem ćemo biti u školi, a ne na on-line nastavi. Na naše, a nadam se, i vaše zadovoljstvo.


Osnovna škola Rude